PARTNERS

Thomas Heaton

Thomas Heaton is landscape, travel and outdoor photographer geworden, simpelweg omdat hij niet anders kan. Op zijn zestiende werd zijn hart gestolen door de fotografie. Hij volgde er een keurige opleiding voor, maar kon het bijbehorende commerciële fotografenleven niet leiden – veel reizen, lange dagen, grote druk, weinig geld en een onbevredigd gevoel. Hij begon voor zichzelf met commerciële foto-opdrachten en publiceerde verstrooiende video´s op het nog prille YouTube. Hij volgt zijn hart, trekt erop uit, fotografeert, filmt, verkoopt en publiceert.

Visit his site: “Landscape, travel and outdoor photography”.

thomasheaton.co.uk | E

Fabiënne Swarts

Fabiënne Swarts is een getalenteerde fotografe met opmerkelijke publicaties in de modesector. Zij completeerde haar opleiding in de grafische technieken te Rotterdam met voortgezette training in fotografie, film en visagie. Haar talent en gecombineerde vaardigheden vormen de basis voor haar beeldende kracht. In haar galerie betoont Fabiënne zich tevens een chronograaf van het moderne grootstedelijke leven. En als model is zij ook vóór de fotocamera een veelgevraagde verschijning.

Visit her gallery: “ByFab Beauty and Photography”.

500px.com/byfab | E

PublieksWerk & BorghoutsBouter

Communicatiebureau PublieksWerk en vormgevingsbureau BorghoutsBouter werken al jaren regelmatig samen aan complexe communicatievraagstukken. Klanten waarderen hun aanvullende vaardigheden en talenten. Waar PublieksWerk talige communicatieconcepten en oplossingen bouwt, doet BorghoutsBouter dat vanuit vorm en beeld. Creatieve bijeenkomsten leiden tot nuchtere concepten en perfecte uitvoer.

Visit their sites: “Breinpositie” & “Beeldvormers”.

publiekswerk.nl | NL / E

www.borghoutsbouter.nl | NL